Grupper

Odense

Både store og små virksomheder i hele Odenseområdet er samlet i dette netværk for at udvide deres kendskab til både deres lokalområde og deres virksomhed. Det er et godt sted at netværke, sparre og blive klogere på, hvad der kan hjælpe ens virksomhed til at vækste lokalt.  

 Gruppen afholder 10 møder om året, der hver finder sted hos en af medlemsvirksomhederne. Her er der plads til at lære hinanden godt at kende, samt blive klogere gennem oplæg, foredrag og gruppearbejde. Der er helt bestemt også plads til dig og din virksomhed. 

Middelfart

I og omkring Middelfart findes der mange forskelligartede virksomheder, der er medlemmer af erhvervsnetværket Lokalvækst Middelfart. Det er de, fordi de gennem netværket vækster, får større indsigt i deres egen virksomhed og udvider deres lokale netværk.  

Gruppen mødes 10 gange om året, og her kommer medlemmerne til at lære hinanden at kende på et mere personligt plan. Det er netop det personlige indbyrdes kendskab, der gør, at medlemmerne lettere kan anbefale hinanden til andre og dermed hjælpe hinanden med at skabe lokal vækst.  

Kerteminde

Vi er ved at starte et erhvervsnetværk op i Kerteminde. Det bliver en samling af både små og store lokale virksomheder, der gerne vil samarbejde, sparre og gennem personlige relationer udvide deres lokale netværk. Skal du være en del af det? Så kontakt os her.  

Assens

Vi er ved at stable et erhvervsnetværk på benene i Assens. Her kommer der til at blive plads til både små og store lokale virksomheder. Det handler ikke om deres størrelse eller omsætning, men om at de har lyst til at samarbejde og sparre med andre lokale virksomheder. I netværket er der fokus på, at det er gennem personlige relationer, at man bedst udvider sit lokale netværk og udvikler sin virksomhed. Har du lyst til at blive en del af det? Så kan du kontakte os her.

Svendborg

I Svendborg kommer der snart et nyt erhvervsnetværk. Det kommer til at blive en blanding af både små og store lokale virksomheder, der alle er interesserede i at samarbejde, sparre og gennem personlige relationer udvide deres lokale netværk. Vil du være en del af det? Så kontakt os her.

Nyborg

Netop nu er vi i færd med at starte et erhvervsnetværk op i Nyborg. Her er der fokus på de personlige relationer, og hvordan man gennem sparring og smarbejde kan udvide sit lokale netværk. Der er plads til alle slags virksomheder fra Nyborg og omegn. Så uanset om I har 100 ansatte, eller du har virksomheden ene mand, så er der plads til dig. Kunne du tænke dig at være en del af erhvervsnetværket? Så kontakt os her.

Fredericia

Vi er netop nu ved at starte et nyt erhvervsnetværk op i Fredericia. Målet er, at det bliver en samling af både små og store lokale virksomheder, der alle ønsker at udvikle deres lokale netværk. De personlige relationer er i fokus, og medlemmerne sparrer og samarbejder med hinanden for at uvikle dem selv og deres virksomheder. Har du lyst til at være en del af det? Så kontakt os her.

Vejle

Snart er vi klar med et nyt lokalt erhvervsnetværk i Vejle. Her kan områdets store og små virksomheder mødes for at sparre med andre i samme situation. Netværket er både til for at skabe personlige relationer mellem lokale erhvervsdrivende og for at samarbejde på tværs og udvikle sig selv og hinanden. Vil du have en plads? Så kontakt os her.

Kolding

Kolding kan se frem til at få sig et nyt lokalt erhvervsnetværk, som samler områdets store og små virksomheder til samvær og sparring. Formålet er at skabe personlige relationer og dermed styrke samarbejdet mellem de lokale erhverv. Alle typer af virksomheder kan deltage, så der er også plads til dig. Kontakt os for at høre mere.

København

Hos LokalVækst er vi i færd med at starte et nyt lokalt erhvervsnetværk op i København. Netværket skal være et samlingspunkt for byens mange virksomheder, og der vil være fokus på at understøtte personlige relationer, sparring og et konstruktivt samarbejde på tværs. Er du interesse i at deltage, så tag kontakt til os.

Kommende

Aarhus

I smilets by er vi hos LokalVækst i færd med at opstarte et nyt lokalt erhvervsnetværk. I netværket ønsker vi at samle byens mange virkosmheder i et udviklende og meningsfuldt fællesskab. Netværket kommer til at fokusere på de personlige relationer, sparring og samarbejde. Hvis det lyder interessant for dig og din virksomhed, kan du kontakte os herunder.

Haderslev

Har du lyst til at blive en del af et nyt og spændende erhvervsnetværk i Haderslev? Så er der godt nyt. LokalVækst er nemlig ved at starte et nyt lokalt erhvervsnetværk netop her, og alle interesserede er velkomne. Det er uanset, om man er en enkeltmandsvirksomhed eller man har 100 ansatte. Netværket fokuserer på at skabe personlige relationer, som kan bruges til sparring og samarbejde. For a thøre mere om netværket kan du kontakte os.

Horsens

LokalVækst kommer snart til Horsens, og det vil sige, at der er et nyt og spændende lokalt erhvervsnetværk på vej til din by. Her er der plads til alle salgs virksomheder – så længe man har lyst til at skabe personlige relationer til andre erhvervsdrivende i lokalområdet – er man velkommen. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere.

Herning

Hos LokalVækst er vi i færd med at starte et helt nyt lokalt erhvervsnetværk op i Herning. Her er der plads til alle interesserede virksomheder fra lokalområdet, der vil udvide deres netværk, sparre med andre og opbygge relationer lokalt. Hvis du er interesset i at deltage, så tag endelig kontakt til os.