Vores netværk

Det siger vores medlemmer

“Vi har fået en masse gode bekendtskaber i andre virksomheder, som jeg har indtryk af, vil anbefale mig til andre. At man lærer hinanden at kende personligt, tænker jeg, gør at folk vil referere til en. Det er lidt nemmere at markedsføre sig på den måde. Det synes jeg, er et kæmpe plus ved at være med.”

Søren Skovgaard

Av-Connection

“Det er fedt at have nogen at spare med på kryds og tværs. Det kan jo være i forhold til mange ting, som indenfor salg og SoMe, men også bare for at se hvad andre gør i deres virksomheder. Det tænker jeg virkelig, man kan bruge til noget. Det er primært derfor, vi er med i erhvervsnetværket.

Tina Nielsen

Hejtex

“Vi har fået langt større kendskab til os selv som firma, men vi har også fået kunder og forretning ud af det. Det er kendskabet til hinanden, der gør det. Både at man udvikler sin egen virksomhed men også ens netværk. Så vi har både fået forretning og kendskab ud af det – og det er jo det, vi skal.

Jesper Lang

V-R Gruppen

“Vi har en meget åben og nysgerrig tilgang til hinandens virke. Der er virkelig god stemning, når vi mødes. Og det tror jeg faktisk, er det, der gør, at man får netværket. Det er mere et relationsnetværk, og derfor synes jeg, det giver rigtig god mening at være medlem. Jeg tror på, at relationerne er det stærkeste i et netværk.”

Pernille Kjærgaard

Odense Kommune

I vores netværk er der plads til alle slags virksomheder og mennesker, som er interesseret i at udvide deres netværk. Hos os er målet, at vi styrker og inspirerer hinanden gennem sparring og kendskab. 

 Ca. 10 gange om året afholder vi netværksmøder, hvor det hver gang er en ny virksomhed fra netværket, der agerer vært. Her lærer vi mere om den specifikke virksomhed, og vi får set dens faciliteter.   

Møderne krydres med oplæg fra aktuelle foredragsholdere, der fører til debat, refleksion, læring og teamwork. Her lærer vi hinanden bedre at kende – både som mennesker og virksomhedsdrivende. Og det er netop det nære kendskab til hinanden, der gør, at netværket er så stærkt. Vi tror nemlig på, at når man kender hinanden godt, vil man hinanden det godt. Det er derfor lettere at anbefale hinanden til andre, når man helt personligt ved, at man kan stå inde for vedkommende. Det giver ligeledes også bedre sparring, når man kender hinanden.  

Netværkets medlemmer udgør et bredt udsnit af områdets erhvervsliv med alt fra bedemænd, til revisorer, flytteforretninger og højskoler. Så der er bestemt også plads til dig og din virksomhed. 

Walk and Talk

En gang om året afholder vi en Walk and Talk, hvor vi kommer ud i naturen og får snakket sammen i en anden setting. Her mødes vi ved Skovsøen, og går en dejlig tur i den smukke natur, mens vi snakker om løst og fast. Det er altid en rigtig god tur, hvor man i en afslappet setting kan få vendt nogle ting, samtidig med at man får bevæget sig. Det er også en rigtig god mulighed for medlemmerne til at lære hinanden endnu bedre at kende. Der bliver både snakket forretninger, nye tiltag og udvikling, men der er også tid og plads til at få snakket på et mere personligt plan.